Oslo og Akershus

Kontakt

Pål Merkesdal
Pål Merkesdal
Avdelingsleder

Besøksadresse

Ulvenveien 75,
0581 Oslo
Se på kart

Kompetansesenter Helsfyr
Karoline Kristiansensvei 2,
0661 Oslo
Se på kart

Kompetansesenter Lillestrøm
Skedsmogata 3C,
2000 Lillestrøm
(Røde Kors-huset i Lillestrøm)
Se på kart

Postadresse

Ulvenveien 75,
0581 Oslo


Om lokasjonen

Hero kompetanse avdeling Oslo og Akershus utvikler og gjennomfører opplæring, veiledning og kompetansebygging for voksne i samarbeid med private bedrifter, offentlige etater, interesseorganisasjoner og privatpersoner. Våre tjenesteområder er opplæring innen arbeidsmarked og jobbsøking, yrkesnorsk, praksisutplasseringer, basiskompetanse og fagbrev. Vi bidrar til å løse samfunnsutfordringer knyttet til inkludering i arbeidslivet og mangel på faglært arbeidskraft. Vår visjon er å gjøre en ny fremtid mulig.
Hero kompetanse Oslo har sine hovedaktiviteter i trivelige kurslokaler i Ulvenveien 75 på Økern, med veldig god beliggenhet i forhold til offentlig kommunikasjon. Det er fem minutters gange til t-bane og buss.

Her er en oversikt over busser og trikker som stopper i området:
Fra Oslo Sentralbanestasjon eller Nationaltheatret tar du t-bane linje nummer 5 Vestli (retning østover) og går av på Økern. T-bane til Økern er det raskeste og enkleste fra sentrum.
Busser som stopper ved Økern t-bane er: Buss 23, 24, 57, 58, 60, 67, 105, 107, 313, 345, 433, 435, F3, N5, T2

Fra Økern t-bane til kurssenteret vårt er det ca 600 meter å gå fra stasjonen. Følg den blå linjen på kartet nedenfor og du vil komme trygt fram til våre lokaler.