Oslo og Akershus

Kontakt

Besøksadresse

Ulvenveien 75,
0581 Oslo
Se på kart

Kompetansesenter Helsfyr
Karoline Kristiansensvei 2,
0661 Oslo
Se på kart

Kompetansesenter Lillestrøm
Skedsmogata 3C,
2000 Lillestrøm
(Røde Kors-huset i Lillestrøm)
Se på kart

Postadresse

Ulvenveien 75,
0581 Oslo


Om lokasjonen

Hero kompetanse avdeling Oslo og Akershus utvikler og gjennomfører opplæring, veiledning og kompetansebygging for voksne i samarbeid med private bedrifter, offentlige etater, interesseorganisasjoner og privatpersoner. Våre tjenesteområder er opplæring innen arbeidsmarked og jobbsøking, yrkesnorsk, praksisutplasseringer, basiskompetanse og fagbrev. Vi bidrar til å løse samfunnsutfordringer knyttet til inkludering i arbeidslivet og mangel på faglært arbeidskraft. Vår visjon er å gjøre en ny fremtid mulig.
Hero kompetanse Oslo har sine hovedaktiviteter i trivelige kurslokaler i Ulvenveien 75 på Økern, med veldig god beliggenhet i forhold til offentlig kommunikasjon. Det er fem minutters gange til t-bane og buss.

Her er en oversikt over busser og trikker som stopper i området:
Fra Oslo Sentralbanestasjon eller Nationaltheatret tar du t-bane linje nummer 5 Vestli (retning østover) og går av på Økern. T-bane til Økern er det raskeste og enkleste fra sentrum.
Busser som stopper ved Økern t-bane er: Buss 23, 24, 57, 58, 60, 67, 105, 107, 313, 345, 433, 435, F3, N5, T2

Fra Økern t-bane til kurssenteret vårt er det ca 600 meter å gå fra stasjonen. Følg den blå linjen på kartet nedenfor og du vil komme trygt fram til våre lokaler.