Aktuelt

– Konkurranse gir oss bedre velferdstjenester

Private bedrifter må være engasjerte, utvikle seg og levere kvalitet for å overleve. Vi kjenner oss ikke igjen i at utbytte til eiere er det dominerende motiv hos ledere og ansatte i private bedrifter på helse- og velferdsområdet. Hero har s..

Les mer

Vi tar samfunnsansvar!

Vi har i flere år laget en rapport for å vise samfunnsansvaret i Hero, og i år har vi for første gang laget en felles rapport for hele NHC. NHC Group består av Hero, Norlandia Preschools, Norlandia Care og Aberia. I samfunnsansv..

Les mer

Give a job, Bergen!

Mandag 17.9 arrangerte Charge, Universitetet i Bergen, Sammen, Bergen kommune, Nav og Bergen Næringsråd Give a job Bergen. Konseptet har turnert rundt i landet og har så langt bidratt til at mange har kommet i arbeid. Denne kvelden var det Bergen..

Les mer

Gode diskusjoner på Heros integreringsdebatt under Arendalsuka

Under Arendalsuka arrangerte Hero Kompetanse debatten «Hindrer språkkrav regjeringens inkluderingsdugnad?». Rundt 100 personer samlet seg i Auditoriet i Arendal bibliotek for å høre panelet diskutere dette onsdag 15.august. Som en innledning..

Les mer

Ny BBC-reportasje om Hero-kurs

BBC har nå for andre gang vært i Norge og laget TV-reportasje om Hero-kurset «Sammen for sikkerhet». – Det er interessant for oss å registrere at denne type undervisning er lite utbredt i andre land. Mange er redde for at temaet skal virke..

Les mer

Informasjonsmøte om studiekompetanse

Velkommen til informasjonsmøte om studiekompetanse i Stavanger 9.mai. Vi tilbyr kurs i generell studiekompetanse tilpasset minoritetsspråklige deltakere. -Seks fag som fører frem til ni eksamener. Fagene er norsk (både muntlig og skriftlig eks..

Les mer

Mer enn olje og laks kan eksporteres

I 2018 vil Heros språkdivisjon Hero Tolk og integreringsdivisjonen Hero Kompetanse stå for 50 % av konsernets inntekter. Etter nedleggelse av mange asylmottak i 2017 jobber Hero for vekst på nye områder. I forrige uke besøkte stortingsrepresenta..

Les mer

Konferansen Fra flukt til arbeid

Konferansen Fra flukt til arbeid ble en stor suksess med hele 240 deltakere og høy kvalitet på innleggene. Alle de viktige instansene på integreringsfeltet var til stede og holdt innlegg. Ordfører og kommunaldirektør i Stavanger fremhevet godt s..

Les mer

Ny guide og app hjelper flyktningefamilier

På World Refugee Day 20.juni lansertes en guide som flyktningfamilier i hele verden kan få glede av. Guiden er en hjelp til foreldre på hvordan man takler foreldrerollen når man er flyktning, og hvordan man håndterer barnas reaksjoner på flukt..

Les mer

Hero Kompetanse invitert til integreringskonferanse i Slovenia

19.juni 2017 deltok Linda Hagen som taler på en internasjonal konferanse i Slovenia med tittelen: Care and Integration of migrants, a gender perspective" i regi av Ministry of  Labour, family, social affairs and equal opportunities. Vårt fokus..

Les mer