Margareth

Bli kjent med Margareth Berg

Margareth har som tidligere barnehagelærer og virksomhetsleder god innsikt i hva som kreves for å få jobb i barnehage. Hun har derfor siden hun begynte i Hero Kompetanse i Stavanger i 2012, videreutviklet AMO kurset barnehage/SFO og vunnet ny tillit hos NAV dette året.  Tilbakemeldinger fra praksisplassene er at deltakerne våre viser initiativ og forståelse av hva som kreves for å stå i jobb. Og på kursene er det dyp konsentrasjon, latter og seriøs jobbing.

Noe annet ville forresten overrasket Margareth. «Det er bare å brette opp ermene», sier Margareth. Hun kommer fra gård og springer hver vår og leter etter bortkomne sauer i fjellet. I den forbindelse hender det også at hun må trå til som «jordmor». Så selv om hun er liten og beveger seg lett over tuftene, skal du ikke undervurdere evnen hennes til å ta i et tak. Hun bare regner med at andre også stiller opp og vil gjøre jobben. Med sin praktiske tilnærming og erfaring fra å drive sitt eget firma, vet hun hva som kreves for å få resultater. Hun har vært gjennom prosessen; først presentere seg selv og produktet, få et nei, finne nye muligheter og ta den vanskelige telefonen når dagsformen ikke er den beste. Å drive egen virksomhet ligner mye på det arbeidet deltakerne legger ned for å skaffe jobb.

Og for at det ikke skal bli bare slit og strev; Margareth er linedance-instruktør og refleksolog. Hun er opptatt av bevegelse, livskvalitet og hvordan kroppen har det, en kompetanse som kommer godt med når hun møter stressede deltakere med vondter her og der. Å vite noe om hvordan kropp og sinn spiller sammen, gir en helhetlig tilnærming i møte med sammensatte utfordringer.